SZERETŐ, GONDOSKODÓ KAPCSOLÓDÁS A SZERETETT ÁLLATKÁIDDALpet sitteri verificati personal

Krisztina

· 15 years experience

Kun Krisztina vagyok, és nagyon szeretek kapcsolódni az állatokkal, ahogy ők is szeretnek velem kapcsolódni. Nemegyszer megállnak kutyusok az utcán a sétáltatás közben, és kikövetelik, hogy odasétáljak hozzájuk és megszeretgessem őket. Hálás öröm ez számomra. Gyerekkoromban vidéken nőttem fel, mindvégig kutyával és cicákkal körbevéve. Érzékelem őket, hogy mikor elég nekik a kapcsolódás vagy mikor szeretnének mégtöbb figgyelmet és szeretetet. Kapcsolódva vagyunk. Most egy panel lakásban lakom, így nincs saját állatom, de bármikor, amikor a barátaimhoz megyek, első dolgom, hogy kivigyem az imádott kutyusukat sétálni a Duna-partra. Amennyiben hozzám érkeznek kutyusok, örömmel viszem ki őket a tőlem 10 perc sétára levő Dunaparti parkba.Budapest, Budakalász u., 1039 Magyarország


Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds

Pets I can board:

Cats Dogs


Hé-V 10-19

Reviews (2)

Heszberger

10 napra bíztuk a kutyusunkat Krisztinára és párjára. Mindennap kaptunk fényképes bejelentkezést és rövid beszámolót az aznapi programról. Minden úgy történt ahogy megbeszéltük és a kiskutya is nagyon élvezte a velük töltött időt. Hálásak vagyunk, hogy ilyen kedvesen és szeret teljesen fogadták a kutyust.

02/02/2024 · Pet Sitting

Miller

Krisztina és párja egy hetet vigyáztak a kutyámra, és úgy szerették és foglalkoztak vele, mintha a sajátjuk lenne. A kommunikáció gördülékeny volt, minden a megbeszéltek alapján történt. Napi fényképes beszámolót kaptam arról, hogy telnek napjaik. Minden tekintetben igazodtak kutyám igényeihez. A szilvesztert is náluk töltötte a kutyám, ami egy speciális nap, de professzionális módon kezelték a kutyám félelmeit. Mind mentálisan, mind fizikálisan egy kiegyensúlyozott, boldog kutyust kaptam vissza.

03/01/2024 · Pet Sitting

Review

Budapest , , , , ,