Kutyasétáltatás, kutyus- és cicaszittelést vállalok Budapestenpet sitteri verificati personal

Luca

· 10 years experience

Kedves Gazdik! :) Tanulmányaim mellett az időbeosztásom rugalmas, így szívesen foglalkoznék szabadidőmben állatokkal. Egyetemre járok és egy 5 éves keverék kutyus, illetve egy 2 éves cica gazdája vagyok, szeretek állatok közelében lenni, lovagolni, sétálni és kirándulni. Kisgyerek korom óta nagyon szeretem az állatokat, mindig a közelükben szerettem lenni és ez a mai napig sincs másképp, szívesen foglalkozom bármilyen fajtájú, méretű és korú állattal.Budapest, Sashegyi út, 1124 Magyarország

No


Pets I can visit:

Cats Dogs Turtles

Pets I can board:

Dogs


Egyetem mellett rugalmas az időbeosztásom

Reviews (2)

Pásztor

Luca egy hétig vigyázott az ötéves örökmozgó kutyánkra. Nagyon megbízhatóan mindig visszajelzett, fotókat küldött, a kommunikáció zökkenőmentes volt. A fényképek alapján Pepe is nyaralt. Luca rátermett és szereti az állatokat. Meleg szívvel es 5 csillaggal ajánlom.

03/08/2023 · Pet Sitting

Budai

Nagyon boldogok vagyunk, hogy rátaláltunk Lucára! Csodálatosan gondját viselte a cicáinknak, amíg nyaralni voltunk, a küldött képeknek/videóknak hála végig nyugodtak lehettünk a kedvenceink jóléte felől. Etette, simogatta őket, játszott velük, takarított utánuk. A kommunikáció is hatékony és könnyű volt, Luca igazán kedves és lelkiismeretes lány, bátran ajánljuk őt bárkinek.

18/03/2023 · Pet Sitting

Review

Budapest , , , ,