Aktív panziózás Buda szívében - nem csak a gazdi nyaral, hanem a kedvencek is 🐶🌴pet sitteri verificati personal

Pénzes

· 6 years experience

Szia! 
A 12. kerület Hegyvidék részén élek és a nálam panziózó kutyák velem egy lakásban kerülnek elszállásolásra. Kinti én nem szobatiszta kutyust sajnos nem tudok vállalni. Az otthonomat jelenleg egy barátságos golden retrieverrel osztom meg, aki hű társam más kutyák tréningezésében is. Korábban vizslám volt, így jelentős tapasztalattal rendelkezem a nagytestű állatok tartásában, valamint menhelyen önkénteskedem, ahol a problémásabb állatok tréningelésében és kozmetikázásában fejlesztem magamat. Immár 2 éve rendszeresen panzióztatok és megfordult már nálam tacskó, pincsi és labrador is, így nem okoz problémát az eltérő igények kezelése. A kutyusról a gazdiknak rendszeresen adok infókat, valamint küldök képeket/videókat is.😊 A panziózás és a napközi alatt időjárás függvényében a nagy séták vízparti játékkal, kirándulással vannak kiegészítve, gondoskodva a kutyák megfelelő lemozgatásáról és élményszerzéséről. Egyszerre maximum 2 kutyát panzióztatok, így a felügyelet nem aprózódik el.
 A panzióztatást 0-24 órában vállalom, így gondoskodom arról, hogy a kutyák ne maradjanak felügyelet nélkül, ezzel elkerülve a baleseteket. Igény szerint vállalom a kutya házhozszállítását is, előzetes egyeztetést követően. Természetesen van lehetőség előzetes látogatásra nálam, hogy a gazdik megbizonyosodhassanak a kedvencük megfelelő gondozásáról és elszállásolásáról. 
További kérdés, kérés esetén várom visszajelzésed!

😊Budapest, XII. kerület, Magyarország


Jelenleg egy golden retrieverrel osztom meg az otthonomat (4,5 éves ivartalan kan)
Yes


Pets I can visit:

Dogs

Pets I can board:

Dogs


Minden nap szinte 0-24. Rugalmasságommal igyekszem segíteni a gazdikat.

Reviews (1)

Kővári

A legjobb helyen volt Szilvinél a kutyusunk! Köszönettel, hálával tartozunk Neki, mert megbizható, kedves, törődő pótgazdi volt! Saját kutyája is befogadó, barátságos, nagy barátok lettek.:) Mindig kaptam pár sort, képet , így nyugodtan nyaralhattunk, tudtuk, hogy jól érzi magát a kutyusunk. Nagyon köszönjük Szilvinek ezt a hetet!:))

15/08/2023 · Pet Sitting

Review

Budapest , , ,