Csak a Te kutyáddal vagyok, napi 24 órátpet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

MÁTYÁS

· 9 years experience

Szia. 🙂 Egyszerre csak 1 gazdi kutyája / kutyái vannak nálunk. Lakásban, velünk egy szobában, nagy fotelben, vagy puha fekhelyen alszanak. Napi 24 órában a kutyussal vagyok. 2 kutya-iskolába is jártam : Győrben Smeringa Robihoz (a Wolf K9-be) , ... Budapesten pedig az Óbudai szigeti kutya-iskolába Horváth Andráshoz. Az Óbudai sziget közelében lakom ( a párommal ) ... , ahol napi kb. 3 órát sétáltatom a kutyádat + tanítgatom is. Szeretem a természetet, a kutyákat, a meditálást, stb. Megbízható, intelligens, kultúrált, szeretetteli és precíz vagyok. Ha szeretnéd, minden nap küldök képet a kutyusról, és leírom hogy mi a helyzet ... 🙂 Legyen csodás napod. 🌟✨ MátyásBudapest, Magyarország


Nincs állatom.
Yes


Pets I can visit:

Dogs

Pets I can board:

Dogs


H-V : 00-24

Reviews (5)

Lendvai

Napköziben volt Mátyásnál a kutyusunk, de később rá fogjuk bízni a kutyát egy egész hétre, ha elutazunk. Zsebi kicsit bizalmatlan kutya, de Mátyással azonnal elkezdett barátkozni, és jó hangulatban hoztuk haza. A kommunikáció rendkívül jól működik, Mátyás gyorsan válaszol mindenre és nagyon kedves fiatalember.

11/06/2024 · Pet Sitting

Orsi

Mátyással nagyon könnyű volt kommunikálni és mindenre pozitívan válaszolt. A 2 kutyánkkal naponta min. 2.5 órát sétált, és a kanapén is aludhattak, így nagyon elégedettek lehettek..! Bármilyen kutyusnak/tulajdonosnak ajánlom.

07/09/2023 · Pet Sitting

Luca

Vegul lemondasra kerult az utam, ami miatt Matyas vigyazott volna a kutyamra, de a probatalalkozo alapjan nyugodt szivvel hagytam volna nala. Matyas kedves, felelossegteljes es megbizhato kutyaszitter benyomasat keltette. Koszonom a lehetoseget!

04/10/2022 · Pet Sitting

Krisztina

Nem találkoztam vele csak üzenetet váltottunk és semmi gond nem volt

30/08/2022 · Pet Sitting

Krisztina

Nem találkoztam vele csak üzenetet váltottunk és semmi gond nem volt

30/08/2022 · Pet Sitting

Review

Budapest , , ,