Csak a Te kutyáddal foglalkozom, napi 24 órában



pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

MÁTYÁS

· 8 years experience

Szia. 🙂 Egyszerre csak 1 gazdi kutyája / kutyái vannak nálunk, ... lakásban, velünk egy szobában, nagy fotelben, vagy puha fekhelyen alszanak. Napi 24 órában a kutyussal vagyok. 2 kutya-iskolába is jártam : Győrben Smeringa Robihoz (a Wolf K9-be) , ... Budapesten pedig az Óbudai szigeti kutya-iskolába Horváth Andráshoz. Az Óbudai sziget közelében lakom ( a párommal ) ... , ahol napi 3 órát sétáltatom a kutyust + tanítgatom is. Szeretem a természetet, kutyákat, meditálást, ... megbízható, intelligens, kultúrált, szeretetteli és precíz vagyok. Minden nap küldök képet a kutyusról a gazdinak, és leírom hogy mi a helyzet. 🙂 Legyen csodás napod. 🌟✨ Mátyás



Budapest, Magyarország


Nincs állatom.
Yes


Pets I can visit:

Dogs

Pets I can board:

Dogs


H-V : 00-24

Reviews (4)

Orsi

Mátyással nagyon könnyű volt kommunikálni és mindenre pozitívan válaszolt. A 2 kutyánkkal naponta min. 2.5 órát sétált, és a kanapén is aludhattak, így nagyon elégedettek lehettek..! Bármilyen kutyusnak/tulajdonosnak ajánlom.

07/09/2023 · Pet Sitting

Luca

Vegul lemondasra kerult az utam, ami miatt Matyas vigyazott volna a kutyamra, de a probatalalkozo alapjan nyugodt szivvel hagytam volna nala. Matyas kedves, felelossegteljes es megbizhato kutyaszitter benyomasat keltette. Koszonom a lehetoseget!

04/10/2022 · Pet Sitting

Krisztina

Nem találkoztam vele csak üzenetet váltottunk és semmi gond nem volt

30/08/2022 · Pet Sitting

Krisztina

Nem találkoztam vele csak üzenetet váltottunk és semmi gond nem volt

30/08/2022 · Pet Sitting

Review

Budapest , , ,