Csak a Te kutyáddal vagyok, napi 24 órát



pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

MÁTYÁS

· 9 years experience

Szia. 🙂 Szeretem a kutyákat, természetet, meditálást. ✨ Nagy tapasztalattal rendelkezem. Egyre több gazdi jár vissza hozzám. Egyszerre csak 1 gazdi kutyája / kutyái vannak nálunk. Lakásban, velünk egy szobában, nagy fotelben, vagy puha fekhelyen alszanak. Napi 24 órában a kutyával vagyok. 2 kutya-iskolába is jártam : Győrben Smeringa Robihoz (a Wolf K9-be) , ... Budapesten pedig az Óbudai-szigeti kutya-iskolába Horváth Andráshoz. + Most tettem sikeres kutya-egészségügyi vizsgát. Az Óbudai-sziget közelében lakom ( a párommal ) ... , ahol napi kb. 3 órát sétáltatom a kutyádat, és tanítgatom is. Napi 4-szer cserélem a vizét, és etetések után elmosom a tálját. Megbízható, intelligens és precíz vagyok. Ha szeretnéd, minden nap küldök képet a kutyáról, és leírom hogy mi a helyzet vele. Exklúzív lehetőség : Ha meg tudunk állapodni egy Havi Fix összegben, akkor Mindig Csak a Te kutyádat vállalom, vagyis Mindig rá fogok érni. Legyen csodás napod. 🙂✨ Mátyás



Budapest, Magyarország


Nincs állatom.
Yes


Pets I can visit:

Dogs

Pets I can board:

Dogs


H-V : 00-24

Reviews (7)

Abdelrahim

I’m very satisfied with the service provided by Mátyás, he is a nice mindful guy who knows how to take care of pets, my Zahir is very happy every time we see him,

04/10/2024 · Pet Sitting

Lendvai

Zsebi 8 napot volt Mátyásnál a nyaralásunk alatt, és jó hangulatban hoztuk haza! Minden nap kaptunk róla képet és "helyzetjelentést". Nagyon meg voltunk elégedve, csak ajánlani tudom Mátyást.

16/08/2024 · Pet Sitting

Lendvai

Napköziben volt Mátyásnál a kutyusunk, de később rá fogjuk bízni a kutyát egy egész hétre, ha elutazunk. Zsebi kicsit bizalmatlan kutya, de Mátyással azonnal elkezdett barátkozni, és jó hangulatban hoztuk haza. A kommunikáció rendkívül jól működik, Mátyás gyorsan válaszol mindenre és nagyon kedves fiatalember.

11/06/2024 · Pet Sitting

Orsi

Mátyással nagyon könnyű volt kommunikálni és mindenre pozitívan válaszolt. A 2 kutyánkkal naponta min. 2.5 órát sétált, és a kanapén is aludhattak, így nagyon elégedettek lehettek..! Bármilyen kutyusnak/tulajdonosnak ajánlom.

07/09/2023 · Pet Sitting

Luca

Vegul lemondasra kerult az utam, ami miatt Matyas vigyazott volna a kutyamra, de a probatalalkozo alapjan nyugodt szivvel hagytam volna nala. Matyas kedves, felelossegteljes es megbizhato kutyaszitter benyomasat keltette. Koszonom a lehetoseget!

04/10/2022 · Pet Sitting

Krisztina

Nem találkoztam vele csak üzenetet váltottunk és semmi gond nem volt

30/08/2022 · Pet Sitting

Krisztina

Nem találkoztam vele csak üzenetet váltottunk és semmi gond nem volt

30/08/2022 · Pet Sitting

Review

Budapest , , ,