Cica és kutyaszitting + szállás! Belváros, 1 , 4, 13, 14, 15, 16.kerületekben!pet sitteri verificati personal

Guti

· 5 years experience

Teljeskörű szolgálatomat nyújtom az állatok felé. Művészetterapeutaként egy olyan érzékenység van bennem, amely megkönnyiti a kapcsolatot az egész természettel. Közel 5 éve életem részei a cicák, a kutyák, és a lovak. Ebből aktív 2 év kutya es cicaszitter tapasztalatból merítkezem. Különös kapcsolatom van a cicákkal, azonnal ráérzünk egymásra, megfigyelem, hogy mikor szükséges távolságot tartani és mikor közelséget. Amikor egy kisállathoz megyek házhoz vagy nálam szállásolom el, akkor rendszerint nehezen vállnak el tőlem, amolyan "maradj még" tekintet szegeződik rám. Szolgáltatásom részét képezi az etetés, alomtisztitás, játék, szeretgetés, szellőztetés, növények locsolása. Elszállásolás a lakásomon történik, remekül szokták nálam érezni magukat, kialakitott szoba házikó várja a cicákat. Az állatok egészséges fejlődése kiemelkedő számomra, ezért imádom a kreatív játékosság színes tárházát. Örömmel tölt el, amikor egy esetleges kezdeti távolságtartást követően egymáshoz bújunk. Hol és mikor tudok vállalni szittelést? Budapest beváros, 1., 4., 13., 14., 15., 16. kerületekben. Minden reggeli órákban 10 h ig, illetve a 17 h időszaktól estig. Hétvégén is! Minden ettől eltérő időszak a megbeszélés tárgya. Elszállásolni csak a cicákat tudom. Köszönöm, hogy megnézted a profilom! Keress bátran, csupa szeretet várja a velem tartózkodó állatkákat! Szép napokat! SzilviBudapest, Magyarország


Nincsenek állataim
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats


H-V 7:00-20:00

Reviews (4)

Molnár

Szilvi többször vigyázott kölyök cicámra, aki az első pillanattól kezdve biztonságban érezte magát vele, rögtön feloldódott a társaságában. Megbízható, pontos, rugalmas, ajánlom! :)

30/11/2023 · Pet Sitting

Köszönöm szépen! 😻

01/12/2023 · Pet Sitting

Viktória

Szilvi 10 napig vigyázott a cicámra, akit most először bíztam cicaszitterre, és nagyon-nagyon sokat jelentett, hogy a távollétem alatt biztos helyen és kezekben tudhattam. Rendkívüli türelemmel, rugalmassággal, és szeretettel vigyázott a kissé félénk cicámra, aki fel is engedett nála :) Minden nap kaptam fotókat, videót és beszámolót is, ami igazán megnyugtató volt. :) Szívből ajánlom Szilvit mindenkinek, nagyon ért a cicák nyelvén és pluszban egy remek ember is.

25/09/2023 · Pet Sitting

Köszönöm, nagyon jól esik! 😻😘

03/10/2023 · Pet Sitting

Enikő

Szilvi 6 napig felügyelte két kutyusunkat és ez idő alatt a cicánkat is elszállásolta, így mondhatjuk, hogy a teljes szolgáltatási palettáját kipróbáltuk. Az utazásunk alatt óriási megkönnyebbülést jelentett számunkra tudni, hogy a kis kedvenceink jó kezekben vannak és ugyanaz a személy vigyáz rájuk. A cicánk szuperül érezte magát az otthonában, ami valódi játszóház a macskáknak, a kutyusaink pedig jókedvűnek és elégedettnek tűntek, amikor hazaértünk. Szívből ajánljuk Szilvit mindenkinek.

24/08/2023 · Pet Sitting

Köszönöm szépen! Öröm volt velük lenni 😻🐕

05/09/2023 · Pet Sitting

NOVÁK

Köszönöm a 8 napos segítséget, nagyon elégedettek voltunk. Ajánlom mindenkinek ;-)

11/03/2021 · Pet Sitting

Köszönöm szépen! 🐕

05/09/2023 · Pet Sitting

Review

Budapest , , , ,