Rugalmas, home office-os szitter - III. Kerületpet sitteri verificati personal

Szilvia

· 5 years experience

Kedves Gazdi! Üdvözöllek oldalamon. Igyekeztem pár információt összeszedni magamról, hogy jobban megismerhess :) Szilvi vagyok, kutyaszitter, home office-os HR-es (Végzettség alapján pszichológus vagyok). "Magasan a legjobb kutyaszitter" Ahogy egyik gazdi fogalmazta :) (arra is utalva, hogy nagyon magas vagyok, 187 cm, mellettem a nagytestű kutyák is pici cukik maradnak :D) Régi vágyam, hogy kutyákkal foglalkozhassak. Szitterkedés mellett folyamatosan képzem magam ( I speak English and some Italian :) Specialitásom, hogy speciális igényű, zárkózott vagy kizárólagos figyelmet igènylő kutyusokra vigyázok, akár a gazdi otthonában is tudom vállalni, hiszen jelenleg nincs saját kutyám. Nálam a legnagyobb figyelem, szeretet egy kutyára, a Te kis kedvencedre összpontosul. Kis-és nagytestű, és egészségügyileg gondoskodást igénylő kutyákkal is van tapasztalatom. RUGALMASSÁG: Keress bátran akkor is, ha a fő szittered èppen nyaral ès kell egy pótszitter vagy utolsó pillanatban változott a terv ès nem tudod megoldani kutyusod felügyeletèt. NEM HAGYOM MAGÁRA: Itthonról dolgozom rugalmas beosztásban, így tudok alkalmazkodni a kutyusod ritmusához. MINDENBEN TÁMOGATLAK: Napközit, ittalvós szállást, sètáltatást is vállalok. REFERENCIA: Referencia elèrhető, gazdikkal össze tudlak kötni Visszatèrő kutyusok között izgága, sosem fáradó vizsla, bújós mopsz, izgatott csivava, pelusos spániel, szívbeteg, nyugalmat igènylő bulldog, lassan melegedő siba inu, lusti beagle ès dán dog is megtalálható. Referenciák - Rólam mondták: "Vau" Alter, 7 éves Dán dog "Szerencsére a kutyaszitternél is alhatok az ágyban, mintha otthon lennék" Brúnó, 6 éves mopsz "Végeláthatatlan parkok, szimatolás, futás, kutya-haverok" Lili, 1 éves vizsla keverék. LAKHELY: III. Kerületben lakom sokfèle kutyabarát lehetősèggel (Margitsziget, parkok, több futtató, Dunapart, de Vasmacska kávèzóban kisállatokat is örömmel fogadnak, de a "kocsmakedvelő" ebek is találnak maguknak való helyet a környéken). Rendszeresen futok, így ha a kutyusod szeret futni, szívesen viszem magammal :) Lefárasztás, dögönyözès adott, és a környéken több kutyabarát hely is van, ha igényli a társaságot, gyerekeket, ingereket, de van kis kocskamekdvelő kutyám is, aki mindig a Kobuci előtt toporog, hogy menjünk be. EGYEDI ÁRAJÁNLAT: Ha kutyusodat csak egyedül lehet fogadni / szeparál / vagy ünnepnapokat is érintene a felvigyázás és nem lehet magára hagyni, kérj egyedi árajánlatot. Az áraim tájékoztató jellegűek és az igényekhez mérten tudunk egyeztetni egyedi árajánlatról :) AMIVEL NEM KELL KÉSZÜLNÖD: játékok, labdák, csörgők fekhely, kisebb-nagyobb plédek kakizsák etető-itató tányérBudapest, Flórián tér, Magyarország


jelenleg nincs saját kutyám így akár kizárólagos felügyelettel is tudok vállalni kutyust
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Fish

Pets I can board:

Cats Dogs


Hètfőtől vasárnapig 0-24

Reviews (2)

Krisztina

Teljes szívemből ajánlom Szilvit. Nagy megnyugvás volt nekem, hogy a kutyám biztonságban és szeretetben volt vele. Nagyon hálás vagyok neki.

15/08/2023 · Pet Sitting

Fekszi

Nagyon örülünk, hogy megismertük Szilvit a két Yorki kutyusunk jól érezte magát abban a 3 napban vele, közben folyamatosan kaptunk képeket és videokat is. A cicánkat is minden nap látogatta és játszott vele. Nagyon megbízható és kedves, köszönünk mindent. :)

04/03/2023 · Pet Sitting

Review

Budapest , , , , ,