Belvárosi kutyaszittelés kicsi kutyusainkkalpet sitteri verificati personal


Tímea

· 16 years experience

Abban a szerencsében volt részem kisgyerekkoromtól kezdve, hogy kutyás családban nőttem fel, saját kutyusom nevelésének, iskoláztatásának és gondozásának elsajátítására a szüleim az első pillanattól kezdve kiemelt figyelmet fordítottak. Természetesen felnőtt fejjel is mindenképp szerettem volna saját kedvencet, így amint lehetőségünk nyílt rá, befogadtunk vőlegényemmel két idős, kedves kutyust. Sajnos a két idős 'hölgy' már nincsen velünk, de nagyon hálásak vagyunk, hogy életünk részei voltak, hiszen ők indítottak el bennünket az úton, hogy ilyesformán hivatásszerűen is foglalkozzunk négylábúakkal. Jelenleg két fiatal, ivartalan kan kutyussal élünk együtt, akik játékos, nyílt, de békés természete tapasztalataink szerint nagyon pozitív hatással van a szittelt kutyusokra. Általában az első maximum egy óra után már szinte teljesen oldottak a vendégeink, ha pedig gazdi nélkül is vannak hagyva napközben néhány órára, nyugodtan pihengetnek együtt. Kutyusaink és mi magunk is ismerősek lehetünk a Pacsi! című műsorból, ahol örökbefogadóként és gazdiként több epizódban is szerepeltünk. Eddig németjuhász, pitbull-staffordshire keverék, foxi-jack russel keverék, mopsz, akita-keverék, törpe pincher, francia bulldog, tacskó-keverék, csivava, spániel-keverék és pomerániai törpe spicc fajtájú kutyusokat (kanokat, szukákat egyaránt) szállásoltunk el több napig problémamentesen, nagyobb testű kutya sem jelent akadályt, várunk vendégségbe kicsiket és nagyokat is egyaránt!Budapest, Hungary


Egy 3 éves, ivartalan francia bulldog kisfiú él nálunk, nyugodt természetű, nap közben leginkább alvó, más kutyusokkal sokszor játékos vagy néha semleges, valamint egy 1,5 éves csivava-pincsi keverék, ivartalan kan kutyusunk van még, ő hajlamos az első 10 percben mogorva lenni idegen kutyusokkal, de ezt hamar abbahagyja és utána nagyon játékos személyiségét mutatja, nap közben viszont ő is leginkább aludni szeret. Mellettük van még egy 5 éves csivava-keverék ivartalan kislány is itthon, ő abszolút extrabarátságos minden idegen kutyával, néha játékos is velük.
Yes


Pets I can visit:

Pets I can board:

Dogs Rodents


Hé-Vas 8:00-23:00

Reviews (11)

Joe

Highly recommended! Good communication and dog given attention.

08/08/2022 · Pet Sitting

Csenge

Ariel egy napot töltött Timiékkel, és olyan jól érezte magát, hogy másnap reggel konkrétan sírt és hisztizett, hogy nem szeretne hazajönni. Mindenkinek nagyon ajánlom őket, mert úgy szerették az Arielt helyettem, mintha az övék lenne. Biztos vagyok benne, hogy lesz még sok ilyen alkalom, hogy náluk legyen a kutyám, főleg azért, mert mindezek mellett megbízhatóak és mindig elérhetőek voltak. :)

10/07/2022 · Pet Sitting

Horváth

Cinke szuperjól érezte magát Timiéknél. Rendszeresen kaptuk a fotókat, látszott hogy boldog és jó nagyokat játszik a többi kutyussal. Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk.

12/06/2022 · Pet Sitting

Bukva

Nagyon örülünk, hogy megtaláltuk őket, Tímea és párja igazi gazdik akiket Sigi kutyánk azonnal elfogadott pót-szülőként, hiszen úgy bántak vele mintha a sajátjuk lenne. Nagyok jól érezte magát Sigi, és mindig pupdate-eltek is minket képekkel és szöveggel, jó volt látni mennyi kutya barátja lett Siginek és mennyire jól érzi magát :) Bárki aki hezitálna, hogy őket válassza azt ajánlom ne keressgéljen tovább, TÖKÉLETES választás lesz. Köszönjük ezúttal is újra a Sigi-sit-et :)

19/08/2021 · Pet Sitting

Tímea

Nagyon nagyon örülünk, hogy Timiékre találtunk! :) Szuper érzékeny, kb frissen örökbefogadott kiskutyusunknak kerestünk pótgazdit, sajnos már rossz tapasztalatok után nagy aggódással vittük Timiékhez Ánizst. Már az első találkozáskor éreztem, hogy itt minden rendben lesz, nagyon jól közeledtek Ánizshoz, jól kezelték őt. A kutyaszittelés alatt folyamatos tájékoztatást kaptunk, képeket és beszámolót. A képeken is látszott, hogy Ánizs nyugodt, szeret ott lenni és amikor hazahoztuk, akkor is szuper kiegyensúlyozott volt.

13/08/2021 · Pet Sitting

David

Rendszeres visszatérők vagyunk Tipi kutyusommal. Megbízható és rugalmas. Nagy szeretettel bánik kutyákkal és biztonságos, otthonos légkört teremt számukra. Tipegő már előre örül, ha látja, hogy csomagolom a dolgait. Csak ajánlani tudjuk!

09/08/2021 · Pet Sitting

James

We had a great experience leaving our little Molly, a miniature pinscher, with Timi while we were away in South Africa for three months. Timi and her partner Peti are a lovely, friendly couple who really care about the animals that they are looking after. They have a very good understanding of how dogs behave, even in larger packs, and are very well suited to calmly address any behavioural issues that may occur. They are well experienced in taking care of young or older dogs, as well as dogs with medical issues or other special needs. While we were away, Timi sent us regular updates, letting us know how Molly was doing along with pictures and videos. This totally reassured us that Molly was doing well. Molly was also taken on many walks and adventures. We highly recommend Timi as a professional animal carer and would not hesitate to trust her with our Molly again.

06/03/2021 · Pet Sitting

Dorina

Zümzüm nevű akita keverék kutyusomra vigyázott 5 napot. Már voltunk pár helyen korábban a kutyusummal, de messze Timinél érezte magát a legjobban. Amikor más vigyázz Zümzümre sokszor nehezen oldódik fel, kevésbé vonódik be a játékokba. De Timi olyan törődéssel és gondoskodással fordult Züm felé, hogy nagyon gyorsan sikerült feloldódnia, és boldogan játszott a többi ebbel, és kiegyensúlyozott arcát mutatta gazdiktól távol is.Plusz minden nap kaptam képekkel tarkított beszámolót Züm hogy létéről. Csak ajálani tudom Timiéket, mi biztos máskor is hozzájuk fordulunk. :)

23/08/2020 · Pet Sitting

Lilla

Timi még az általános iskolában volt osztálytársam, így amikor megláttam, hogy foglalkozik kutyákkal nagyon megörültem, mert tudtam, hogy ha majd vigyázni kell a kiskutyámra, akkor nála jó helye lesz. Így is lett. Kaptam tájékoztatást napközben, sokat foglalkoztak vele, nagyon boldog volt és jól érezte magát! Biztos, hogy máskor is hozzá fordulok majd! ❤️

16/08/2020 · Pet Sitting

Salman

Pupu nevü mopsz kutyàmra vigyàztak a pàrjàval együtt! Megvagyok vele elégedve!, kedvesek , aranyosak , intelligensek mind a ketten! S a kutyàjuk is:-) egyeztetünk még időpontot nem felejtettelek el titeket !

18/07/2020 · Pet Sitting

Balázs

Hurka nevű francia bulldog kiskutyánkra vigyázott egy hétvégét, nagyon kedves volt, megbízható és végig elérhető, máskor is őt választjuk!

08/10/2019 · Pet Sitting

Review

Budapest , ,