Hétfőtől vasárnapig, 9:00-21:00-ig tudok szeretgetni, sétáltatni, etetni :)pet sitteri verificati personal


Eszter

· 25 years experience

Szia! Téged is vár otthon valaki, mialatt te dolgozol? Ha a válasz igen és szeretnéd, ha nem kellene aggódnod értük, írj nekem és minden fontos részletet megbeszélünk. :) Kutyasétáltatás, nevelés, etetés, továbbá cicák szittelése nálam, vagy otthon, a megszokott környezetben, amikben számíthatsz rám. <3 Szobatiszta kutyusok panzióztatását is vállalom néhány napra, de kertem nincs. Vegetáriánus vagyok, habilitációs kutyakiképző suliba is jártam, otthonról dolgozom, így tényleg rugalmas tudok lenni. Akár napi többször is át tudok szaladni és természetesen egyedi kedvezményekre, hosszútávú kapcsolat esetén nyitott vagyok. :)Budapest, Magyarország


Halak, teknősbéka
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Rodents


Hétfőtől vasárnapig 9:00-21:00

Reviews (7)

Vajda

Nagyon kedves és rugalmas szitter, a kutyusokkal rögtön megtalálta a közös hangot. A sétákról pedig mindig kaptam képes dokumentációt :)

26/09/2019 · Pet Sitting

Beata

Nyugodt szivvel biztam Eszterre a kutyust, folyamatosan kaptam tole kepeket, es uzeneteket, hogy minden a legnagyobb rendben van. Rendetlen, neveletlen es bizonytalan kiskutyamat teljesen jol kezelte.

08/10/2019 · Pet Sitting

Antal

Megbízható, jól kijöttek a kutyusommal, folyamatosan kaptam képeket és videókat, aminek nagyon örültem. Legközelebb is szívesen bíznám rá a kutyám. :)

26/10/2019 · Pet Sitting

Dóra

Eszter egy nagyon kedves és rugalmas szitter, Pocit nyugodt szívvel bíztam rá. Napi szinten kaptam a videókat, szerintem a cicámnak nem is hiányoztam olyan sok szeretgetést kapott. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom!

11/11/2019 · Pet Sitting

Anett

Kedves, megbízható, figyelmes velem és kutyusommal is. Még egy makacs shiba-inu kutyával is könnyedén összebarátkozott és nagyon jól kijönnek. Szóval, csak ajánlani tudom, tiszta szívből!

12/11/2019 · Pet Sitting

Márk

Eszter félénk agarammal töltött el egy hétvégét. Hozzáértő és kedves, profi módon kezelte a kutyát. Olyannyira, hogy legközelebb már nem gondolkodom kihez forduljak segítségért. Keressétek bátran!

27/01/2020 · Pet Sitting

Ross

Eszter is absolutely wonderful with our animals. She is very friendly with the dog, and frequently takes her on longer walks and even trips to the park. She is very good about sending pictures and video of her visits, which is comforting while away from home. I would highly recommend her to anyone. Eszter is easy to get in touch with and is responsive to messages.

25/03/2020 · Pet Sitting

Review

Budapest , , ,