Iker szitterek vigyáznak kisállatodra! 😊 😊



pet sitteri verificati personal

Anna&Krisztina

· 15 years experience

Sziasztok! :) Két állatbarát ikrek vagyunk,Csécsei Anna és Krisztina :) Van tapasztalatunk kisállat gondozásban,mert kertes házban nőttünk fel, vegyesen voltak kutyáink és macskáink több évig és 2018 óta kisállat szitterkedünk.Budapesten élünk,Kispesten,a Köki mögött. Szitterkedést a gazdi lakásába vállalunk,,mert sajnos az albérletben nem engedik max nyugis macskát fogadunk,napközit akkor vállalunk ha nem problémás ,nyugis a kutya,illetve látogatást, sétáltatást vállalunk. Macskákra meg kis és közepes méretű kutyákra szeretnénk vigyázni , sétáltatás,látogatás vagy amennyiben a szitteles a gazdi lakásában történik ,úgy szóba jöhetnek nagyobb méretű kutyak is ;) Szívesen vigyázunk más kisállatokra is pl: madarak,nyuszik...stb. Közösen és/vagy felváltva szitterkedünk/látogatunk/sétáltatunk. Nagyon hiányoznak a kiskedvencek,ezért szívesen vállaljuk a kisállatok gondozását :) Mindketten nagy állatbarátok vagyunk,nagyon szeretjük az állatokat ^^



Budapest, Magyarország


Nincs
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


rugalmas, változó,gazdival megbeszéltek alapján.

Reviews (4)

Dália

Biztosra mondták, hogy tudják vállalni, majd közölték, hogy “összejött egy jobb munka”. Ezután szóltak, hogy mégsem jött össze az a munka, így mehet a kutya. Természetesen nemet mondtam, mert megbízható, állatbarát szittert kerestem, aki nem mondja le több pénz reményében. Ezután még egyszer nyomulósan felhívtak, hogy biztos meggondoltam magam, szívesen vállalják. Hát NEM, megoldottam máshogy, de inkább nem mennék nyaralni, minthogy olyanra bízzam, akinek csak a pénz számít. Egyébként is nehézkesen ment a kommunikáció, telefonban és írásban is, olyan érzésem volt, mintha nem egy felnőttel beszélnék.

04/07/2022 · Pet Sitting

Szia Sajnálom hogy akkor rosszul alakult,de arra kérlek ne állíts valótlant ,mert nem igaz ránk hogy nyomulósak vagyunk meg csak a pénz számít,mi NEM ilyenek vagyunk! Túl lett ez reagálva! Amint látod mások meg voltak elégedve velünk. Nem érzem jogosnak ezt az egy csillagot,nem örülök neki hogy ez rontja a statisztikánkat,mert a többiek meg vannak elégedve! Arra kérlek inkább töröld az értékelést.

01/08/2022 · Pet Sitting

Grégory

Perfect

22/06/2022 · Pet Sitting

Ganecz

Minden rendben volt a 4 nap alatt, amit a kutyusom a lányoknál töltött. Bátran ajánlom őket másoknak is, ha szittelésre van szükség :)

31/05/2021 · Pet Sitting

Disztl-Laczkó

Nagyon kedvesek a lányok, Barney jól érezte magát, amíg mi lagziztunk 😊 máskor is szívesen viszem hozzájuk!

05/09/2020 · Pet Sitting

Review

Budapest , , , , ,