A kutyák iránt érzett szeretet és tisztelet a motivációm.pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

Izsák

· 14 years experience

Több mint 5 éve dolgozom kutyatrénerként. Főleg viselkedésproblémás kutyusokkal és kölyökképzéssel foglalkozom. Mivel magam is egy boldog bulldog gazdija vagyok így ismerem a fajta csínját bínját. A jelentkezés menete: - ha úgy döntöttél rám bízod a kedvencedet, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot időben, hogy tudjunk találkozni egy ismerkedős sétára ahol felmérem, hogy tudunk-e együttműködni vagy sem. - ha a sétán minden rendben ment, és előre egyeztettük a felvigyázás pontos dátumát akkor nincs más dolgod, mint elhozni hozzám a kedvencedet, hogy szuper élményeket élhessen át a nálam töltött idő alatt. Amit hozz magaddal: kutya, oltási könyv, póráz/hám+nyakörv, kakizacsi, szájkosár, tál az ételnek és a viznek, a kedvenc fekvőhelye, törölköző, étel és még amit gondolsz hogy fontos lehet. Valamint egy kontaktot az álatorvosotokra. Ha további kérdésed van kérlek írj üzenetet. Egyéb elérhetőségeim: Facebook: /about/?ref=page_internal Instagram: https://www.instagram.com/kutyuskam.hu/ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFg8ogDnu7tRjPsAiepIGZA?view_as=subscriberBudapest, Magyarország


Zora 12 éves, jól nevelt, minden kutyával jól kijön, legyen az kölyök vagy felnőtt. Csíkos francia bulldog szuka. Nagyon jól szocializált, póráz nélkül sétálunk. Szeret labdázni és nagyokat aludni a kanapén. Sokat röfög, horkol és persze pukizik. Már egyetemre is együtt jártunk, nem egyszer volt velem vizsgázni is. Együtt abszolváltuk a kutyatréner tanfolyamot hogy még okosabbak legyünk.
Yes


Pets I can visit:

Dogs

Pets I can board:

Dogs


Reviews (1)

Eszter

Nagyon profi és rugalmas, az egész nap folyamán képeket és videókat küldött arról, hogy éppen mit csinál és hogy van a kutya :) Egész biztos, hogy legközelebb is őt fogom megkérni, hogy vigyázzon a kutyámra. Csak ajánlani tudom!

23/10/2018 · Pet Sitting

Review

Budapest , , ,