*rendkívül frappáns, megragadó szöveg helye* - sajnos ilyesmi nem jut eszembe, de helyette úgy vigyáznék az állatkádra, mint a szemem fényére :)


pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

pet sitter CareToPets

Richter

· 9 years experience

Huszonegy éves vagyok, gyermekkorom óta állatbolond. Tizenöt évig nem lehetett saját kutyám, és ez alatt a tizenöt év alatt szentül meg voltam győződve róla, hogy ez az egyetlen dolog, ami miatt nem teljes az életem, így végül szüleim beadták a derekuk állandó ostromaim előtt, és elhoztuk Futit a menhelyről. Azóta rá kellett jönnöm, hogy az élet ennél kicsit bonyolultabb, de egy biztos: kutya nélkül valóban nem lehet teljes. Azért szeretnék szitter lenni, mert régen három évig voltam önkéntes menhelyen, amit most a saját kutyusom miatt feladtam. Szerettem mindig új és új kutyákat megismerni, összecsiszolódni velük, rájönni, ők hogyan látják a világot nem csak úgy, mint a kutyák általában hanem úgy is, mint "Bodri", egy kutya, egy egyéniség. Szerintem ez nagyon érdekes, hiszen minden kutya más és más, ezért mindegyik tud meglepetéseket okozni. Tizenkét éves koromtól tizenöt éves koromig aktív önkéntes voltam a Rex Kutyaotthonban. Minden hétvégén kijártam, mindig más és más kutyákat sétáltattam. Különösen szerettem a problémás ebeket, a félőseket és az agresszívakat, mert az ő bizalmukért külön meg kellett dolgoznom, és cserébe csodás és igazán különleges teremtményeket ismerhettem meg. (Az áraim hozzávetőlegesek, mindent meg tudunk beszélni :))Budapest, VI. kerület, Magyarország


Futi hat éves, gyönyörű, aranyszőrű keverék ivartalanított fiú, a nyelve hegyén egy, beljebb pedig két kisebb kék folttal - ez a különleges ismertető jegye. Igyekszem rövid és lényegre törő lenni vele kapcsolatban, mert az előző leírásom róla enyhén szólva túl hosszúra sikeredett. Futi nagyon különleges. Hihetetlenül makacs, önfejű, mindenről van véleménye, amit mindig az ember tudtára is hoz. Mindennek ellenére mégis könnyen kezelhető, engedelmes kutyus lett belőle, amint túljutottunk a kezdeti nehézségeken, amit egy felnőtt, 2 éves ebzet örökbefogadása magában hordoz. Sosem éreztem hátránynak, hogy nem kölyökkorától neveltem. A kapcsolatunk nagyon szoros, már az első időktől fogva az volt, az első héten már többen is megjegyezték, mennyire ragaszkodik hozzám és a családomhoz. Hét közben kevesebbet tudok vele foglalkozni, mint amennyit szeretnék, de hét végén mindig nagyokat sétálunk, labdázunk, ha jó az idő, úszunk is, hogy az elmaradt időt bepótoljuk. Szerencsére nagyon alkalmazkodó: kirobbanó lelkesedéssel veszi tudomásul, ha sétálni megyünk, de ugyanolyan kirobbanó lelkesedéssel fut be a lakásba, mikor hazajöttünk, és az ágyon (kutya egy sorsa van!) piheni ki fáradalmait. A három velünk töltött év alatt maradéktalanul beilleszkedett, és teljes jogú családtag lett nálunk, akit mindannyian nagyon szeretünk.
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


Hé-V 0:00-24:00

Reviews (0)

There is no review yet.

Review

Budapest , , , , ,