Állatorvostan halllgató, Budán! :) Rugalmas, megbízható...pet sitteri verificati personal


Estefán

· 10 years experience

Sziasztok! :) Estefán Abigél vagyok, és jelenleg az Állatorvotudományi Egyetemen tanulok, emellé vállalnám kutyák, cicák, kis hobbiállatok felügyeletét etetését és sétáltatásást. Magamat, megbízhatónak, rugalmasnak tartom, az álltok felé irányuló szeretetem pedig már kiskorom óta az életem részét képzi, ezért is gondoltam ezt a szintet megemelni azzal, hogy állatorvosnak tanulok. Úgy gondolom, hogy ez meghatározza az állatokhoz való hozzáállásomat, és a motivációmat a velük kapcsolatos tevékenységekben! Az állatokhoz mindig szerettel és a lehető legjobb tudásommal fordulok, szeretem ezzel kapcsolatban folyamatosan bővíteni a tudásomat és tapasztalataimat. Jelenleg nincs saját háziállatom, de volt kutyám és lovam is, így rendelkezem saját tapasztalattal, és vigyáztam már más kutyájára cicájára is! Ezen kívül pedig volt már szerencsém álltorvosi rendelőben is tapasztalatot szerezni, asszisztensként. Időbeosztásom jelenleg nagyon rugalmas, szívesen sétálok a kutyákkal kora reggel, napközben, de akár hétvégén is elérhető vagyok! Fordulj hozzám bizalommal, ha úgy gondolod hogy nálam állataid jó helyen lennének! :)Budapest, II. kerület, Magyarország


jelenleg nem lakom állatokkal együtt:)
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Dogs Rodents


H-V nagyjából mindig, megegyezés alapján!:)

Reviews (2)

Tarjányi-Sárik

Legjobb választásunk volt Abigél. Nyugodt szívvel rábíznám a kutyusunkat legközelebb is. Folyamatosan informálva voltunk, rugalmas és nagyon aranyos :)

11/07/2021 · Pet Sitting

Dukát

Francia bulldogomat négy hónapja műtötték gerincsérvvel. Abigél nagyon jól gondját viselte, folyamatosan küldött képeket meg információt a hogylétéről. Walle pedig ahogy elnéztem, nagyon jól érezte magát és ez engem is nyugalommal töltött el a pihenésem alatt. Abigél nagyon kedves és együttműködő, csak ajánlani tudom!

02/08/2021 · Pet Sitting

Review

Budapest , , , ,