Hétfőtől vasárnapig, 9:00-21:00-ig tudok szeretgetni, sétáltatni, etetni :)pet sitteri verificati personal

Eszter

· 25 years experience

Szia! 🩷 Téged is vár otthon valaki, amíg te dolgozol? Ha a válasz igen és szeretnéd, ha nem kellene aggódnod érte, írj nekem és minden fontos részletet megbeszélünk. Sok-sok referencia telefonszámot tudok adni, hogy leinformálhass. Több, mint 4 éve foglalkozom kutyasétáltatással, szitteléssel, cicák ellátásával, továbbá cicák szittelése nálam, vagy otthon. <3 Nagyon szeretem az állatokat, mindegyiket úgy gondozom, mintha az enyém lenne. 😊 Két saját, nagyon kedves csivavám van.Budapest, Magyarország


Halak, teknősbéka
Igen


Állatok, amelyeket meg tudok látogatni:

Cicák Kutyák Madarak Rágcsálók Teknősbékák Halak

Állatok, amelyeket el tudok szállásolni:

Rágcsálók


Hétfőtől vasárnapig 9:00-21:00

Értékelések (8)

Csirinyi

Eszter szuper kedves és megbízható, a cicámat látogatta egy héten keresztül, amíg külföldön voltam. Rézi nagyon jó kezekben volt, minden nap kaptam róla a videókat/képeket. teljes nyugalommal tudtam őt otthon hagyni, Eszter gondoskodott róla. maximálisan ajánlom Őt minden gazdinak :)

05. 08. 2022 · Kisállat-szitting

Ross

Eszter is absolutely wonderful with our animals. She is very friendly with the dog, and frequently takes her on longer walks and even trips to the park. She is very good about sending pictures and video of her visits, which is comforting while away from home. I would highly recommend her to anyone. Eszter is easy to get in touch with and is responsive to messages.

25. 03. 2020 · Kisállat-szitting

Márk

Eszter félénk agarammal töltött el egy hétvégét. Hozzáértő és kedves, profi módon kezelte a kutyát. Olyannyira, hogy legközelebb már nem gondolkodom kihez forduljak segítségért. Keressétek bátran!

27. 01. 2020 · Kisállat-szitting

Anett

Kedves, megbízható, figyelmes velem és kutyusommal is. Még egy makacs shiba-inu kutyával is könnyedén összebarátkozott és nagyon jól kijönnek. Szóval, csak ajánlani tudom, tiszta szívből!

12. 11. 2019 · Kisállat-szitting

Dóra

Eszter egy nagyon kedves és rugalmas szitter, Pocit nyugodt szívvel bíztam rá. Napi szinten kaptam a videókat, szerintem a cicámnak nem is hiányoztam olyan sok szeretgetést kapott. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom!

11. 11. 2019 · Kisállat-szitting

Antal_Júlia

Megbízható, jól kijöttek a kutyusommal, folyamatosan kaptam képeket és videókat, aminek nagyon örültem. Legközelebb is szívesen bíznám rá a kutyám. :)

26. 10. 2019 · Kisállat-szitting

Beata

Nyugodt szivvel biztam Eszterre a kutyust, folyamatosan kaptam tole kepeket, es uzeneteket, hogy minden a legnagyobb rendben van. Rendetlen, neveletlen es bizonytalan kiskutyamat teljesen jol kezelte.

08. 10. 2019 · Kisállat-szitting

Vajda

Nagyon kedves és rugalmas szitter, a kutyusokkal rögtön megtalálta a közös hangot. A sétákról pedig mindig kaptam képes dokumentációt :)

26. 09. 2019 · Kisállat-szitting

értékelés

Budapest , , ,