Egy megbízható kutyaszitter
kutyapanzió/ cicapanzió helyett


Miért szeretik jobban a gazdik a szittereket bármi másnál


Itt van 4 ok rá

motiv 1 sa alegi petsitter in loc de pensiune caini

Ők mind állatszeretőek és megbízhatóak

A szittereink mind le vannak ellenőrizve, illetve a gazdik visszajelzéseikkel rendelkeznek. A mi szittereink kedvesek, állatszeretőek és tapasztalattal rendelkeznek. Úgy fognak kis kedvencedre vigyázni, mint a sajátjukra

motiv 2 sa alegi pet sitter in loc de hotel caini

KETRECEK NÉLKÜL

A kutyusod vagy kiscicád a szitter lakásában van elszállásolva, ahol nem léteznek ketrecek és nincs elszigetelve sem semmitől kis kedvenceid, mint egy kutyapanzió esetében.

motiv 3 sa alegi petsitter in loc de pensiune canina

A figyelmet senki más nem kapja, csak a te kis kedvenced

Egy kutyapanzió esetében az ott dolgozó felügyelők figyelme nagyon megosztott a nagy létszámban elszállásolt állatok miatt. Ezzel szemben egy szitter minden figyelmét a te kis kedvencednek szenteli.

motiv 4 sa alegi petsitter in loc de pet hotel

Személyre szabott ellátás

Szeretnéd, ha kiscicád, illetve kutyusod a saját diétáját, illetve napi programját követné? Semmi gond, a szitterek a rendelkezésedre állnak a különleges kérések teljesítésében.

Több, mint 200 pozitív visszajelzés a klienseinktőlpet sitter cluj ofera cazare caini
Zsófi (kutyaszitter Budapest)

Evelin óriási segítségett jelentett nekem. Misi is nagyon jól érezte magát vele, igazán megkedvelte őt. Szívesen fogok hozzá és a DogSurfhöz is fordulni legközelebb is. Köszönöm!
Hogyan működik?


rezerva pet sitter sau creaza cerere pet sitting publica

Aktiválás


Vásárold meg az egyik Hozzáférési Csomagunkat és találd meg a megfelelő pót-gazdit

primeste confirmari sau oferte de la petsitter

Kutya/cica szitter keresés


Vedd fel a kapcsolatot a szitterekkel, egyeztess a részletekről és beszélj meg egy találkozót. Ha sikerült megegyezni, vállald el a foglalást

plateste pet sitter-ul

Relaxálj


A kisállat-szitter úgy vigyáz a kedvencedre akár a sajátjára. Sőt, még képeket is küld, illetve mesél a dolgok alakulásáról

Megbízható kisállatszitter keresése


Szállás (kutyák, cicák)
Kutyasétáltatás
Kutyanapközi


TV és média megjelenésekGyakori kérdésekA kisállatszitter egy tapasztalt, leellenőrzött és megbízható állatbarát, aki háziállatokat szállásol el otthonában, vagy meglátogatja őket a gazdi otthonában, akár kutyát sétáltat.


Leellenőrizzük a személyazonossági igazolványaikat, illetve más olyan irataikat, amelyet a háziállatokról való gondoskodásukban szerzett tapasztalataikat bizonyítják, ezután pedig telefonos interjút készítünk velük. Nem kötelező módon, de leellenőrizhetjük profiljaikat más közösségi oldalakon, de akár az erkölcsi bizonyítványukat is kérhetjük.


Miután megvásároltad egyik Hozzáférési Csomagunkat lehetőséged lesz a szittereink között válogatni. Hogyan?
a) Küldj azonnali üzenetet kiválasztottadnak vagy hívd fel őt
b) Készítsz egy nyilvános felkérést - ezt az összes felregisztrált szitter láthatja, mi pedig kiküldjük felkérésedet azok számára, privát üzenetben, akik közel laknak hozzád, így majd megkeresnek téged ajánlataikkal éppen elérhető szittereink


A Hozzáférési Csomag kifizetése online történik, bankkártyával. A szittert pedig személyesen fogod kifizetni, készpénzben. Mindemellett lehetőséged van árengedményeket kérni a megvásárolt Hozzáférési Csomag függvényében.


Tervezzük a balesetek és vészhelyzetek biztosítását a közeljövőben.


A Hozzáférési Csomagjaink segítenek nekünk egy fenntartható platform kiépítésében és megkönnyítik a minőségbiztosítási, működési és támogatási tevékenységeket. részletek

Kutya/cica szittereknek

Új kisállatszittereket keresünk Debrecenben, Szegeden, Győrben és Pécsett

Szereted az állatokat? Rugalmas a programod és vállalod kisállatokat elszállásolását az otthonodban? Van egy jó hírünk: extra jövedelmet kereshetsz azzal, hogy kisállatokról gondoskodsz és még olyasmit is csinálsz, amit élvezel.