Iker szitterek vigyáznak kisállatodra! 😊 😊pet sitteri verificati personal


Anna&Krisztina

· 15 years experience

Sziasztok! :) Két állatbarát ikrek vagyunk,Csécsei Anna és Krisztina :) Van tapasztalatunk kisállat gondozásban,mert kertes házban nőttünk fel, vegyesen voltak kutyáink és macskáink több évig és 2018 óta kisállat szitterkedünk.Budapesten élünk,Kispesten,a Köki mögött. Vállalunk: szitterkedés ( a gazdi lakásában is ) ,napközi, látogatás, sétáltatás. Macskákra meg kis és közepes méretű kutyákra szeretnénk vigyázni , sétáltatás,látogatás vagy amennyiben a szitteles a gazdi lakásában történik ,úgy szóba jöhetnek nagyobb méretű kutyak is ;) Szívesen vigyázunk más kisállatokra is pl: madarak,nyuszik...stb. Közösen és/vagy felváltva szitterkedünk/látogatunk/sétáltatunk. Nagyon hiányoznak a kiskedvencek,ezért szívesen vállaljuk a kisállatok gondozását :) Mindketten nagy állatbarátok vagyunk,nagyon szeretjük az állatokat ^^Budapest, Magyarország


Nincs
Igen


Állatok, amelyeket meg tudok látogatni:

Cicák Kutyák Madarak Rágcsálók Teknősbékák Halak

Állatok, amelyeket el tudok szállásolni:

Cicák Kutyák Madarak Rágcsálók Teknősbékák Halak


rugalmas, változó,gazdival megbeszéltek alapján.

Értékelések (4)

Dália

Biztosra mondták, hogy tudják vállalni, majd közölték, hogy “összejött egy jobb munka”. Ezután szóltak, hogy mégsem jött össze az a munka, így mehet a kutya. Természetesen nemet mondtam, mert megbízható, állatbarát szittert kerestem, aki nem mondja le több pénz reményében. Ezután még egyszer nyomulósan felhívtak, hogy biztos meggondoltam magam, szívesen vállalják. Hát NEM, megoldottam máshogy, de inkább nem mennék nyaralni, minthogy olyanra bízzam, akinek csak a pénz számít. Egyébként is nehézkesen ment a kommunikáció, telefonban és írásban is, olyan érzésem volt, mintha nem egy felnőttel beszélnék.

04. 07. 2022 · Kisállat-szitting

Szia Sajnálom hogy akkor rosszul alakult,de arra kérlek ne állíts valótlant ,mert nem igaz ránk hogy nyomulósak vagyunk meg csak a pénz számít,mi NEM ilyenek vagyunk! Túl lett ez reagálva! Amint látod mások meg voltak elégedve velünk. Nem érzem jogosnak ezt az egy csillagot,nem örülök neki hogy ez rontja a statisztikánkat,mert a többiek meg vannak elégedve! Arra kérlek inkább töröld az értékelést.

01. 08. 2022 · Kisállat-szitting

Grégory

Perfect

22. 06. 2022 · Kisállat-szitting

Ganecz

Minden rendben volt a 4 nap alatt, amit a kutyusom a lányoknál töltött. Bátran ajánlom őket másoknak is, ha szittelésre van szükség :)

31. 05. 2021 · Kisállat-szitting

Disztl-Laczkó

Nagyon kedvesek a lányok, Barney jól érezte magát, amíg mi lagziztunk 😊 máskor is szívesen viszem hozzájuk!

05. 09. 2020 · Kisállat-szitting

értékelés

Budapest , , , , ,