Türelmes vagyok, következetes, megbízható.pet sitteri verificati personal


Kardalus

· 15 years experience

Viszonylag sok szabadidőm van amit magam osztok be, éppen ezért azzal tölthetem, ami a szívemnek a legkedvesebb: kutyázással :-) Lentebb írt saját kutyás tapasztalat sok év, háznál képzés. Alapfokú kutyakiképző végzettségem van. Az árak megbeszélés kérdése, függhetnek speciális igényektől, távolságtól, stb.Budapest, 1221 Magyarország


Jelenleg csak egy Labradorral lakunk együtt. Furfang, kan, 2013-as születésű, vizsgázott terápiás kutya-gazda páros vagyunk, dolgozom vele egyénileg és csoportban is. Én készítettem fel minden vizsgára. Legendásan jó természetű, maximálisan kontrollálható kutya. Szoktak még lenni változó korú, nemű, számú, színű vakvezető tanuló kölyök, akiket egy évig nevelünk. Tanítani klikkerrel és jó szóval szoktam, férjem szintén lelkes kutyabarát. Fontos info: a kutyák nálunk inkább kinti kutyák, ősztől tavaszig éjszakára bejöhetnek a szélfogóba (olyan kb mint egy fedett terasz, csak kisebb, télire infralámpát kapnak, ha nagyon mínuszok vannak). Egyébként a kertben bandáznak. Van kiépített 60 nm-es futtatónk, biztonságosan zárható kennellel is szükség esetére. Naponta több órát foglalkozom velük, tanítás, játék, séta illetve a segítőkutya voltuknak megfelelő gyakorlatok: városi közlekedés, pályaudvarra, boltba, iskolákba járás, gyerekekhez, zajos dolgokhoz szoktatás, futtató, csapatos kirándulások, Dunán úsztatás, stb... Természetesen, a bulizásból a szittelt kutya sem maradna ki!
Igen


Állatok, amelyeket meg tudok látogatni:

Kutyák

Állatok, amelyeket el tudok szállásolni:

Kutyák


Értékelések (1)

Kovács

Kutyabarát környezet, kedves család, Judit pedig kiváló "kutyatréner". Nagyon köszönjük a munkáját és a kutyánk felőli imádatát!

05. 01. 2019 · Kisállat-szitting

értékelés

Budapest , , ,