Velem biztonságban lesz az állatkádpet sitteri verificati personal


Nagy

· 22 years experience

Nagyon örültem amikor rátaláltam a DogSurf-re, mert ez egy nagyszerű lehetőség az olyanoknak, akiknek Pestre költözve nincs lehetőségük állatot tartani. 22 éves vagyok, 3 éve költöztem Pestre és jobbnak láttam a kis keverék kutyámat a szüleim kertes házában hagyni, ahol nyilván jobban érzi magát. De azóta is nagyon hiányzik és mivel imádok állatkákkal foglalkozni, jelentkeztem ide azzal a reménnyel, hogy engem választasz, kedves Gazdi! :) Remélem az elég tapasztalatnak számít, hogy amióta az eszemet tudom volt kutyánk, a dobermanntól kezdve a német juhászon keresztül az okos kis keverékekig, és napi program volt a kutyasétáltatás, gondozás. Cicáink is voltak hosszú ideig. Emellett volt papagájunk, galambunk, halaink, hörcsögeink. Főleg kutyákkal volt mindig is bizalmasabb kapcsolatom, úgy gondolom hogy mikor Isten a kutyákat teremtette, csak ült és mosolygott. :)Budapest, 1173 Magyarország


A pesti lakásomban nincsen állatom.
Igen


Állatok, amelyeket meg tudok látogatni:

Cicák Kutyák Madarak Rágcsálók Teknősbékák Halak

Állatok, amelyeket el tudok szállásolni:

Cicák Kutyák Rágcsálók Halak


K: 8-10 SZE:12-14; 17-19 CS: 8-10; 17-19 P: 12-19 SZO:9-15

Értékelések (6)

Sz.

Remekül gondját viselte 5 hónapos puiknknak 4 napon át. Köszönöm, és ajánlom!

09. 07. 2019 · Kisállat-szitting

Dóra

Tyrion nagyon jól érezte magát a hétvégén, Anett szuper szitter! :) Legközelebb is biztosan hozzá fordulunk! Köszönjük a rugalmasságot és a segítséget!

24. 07. 2019 · Kisállat-szitting

Kitti

Anett nagyon kedves, szimpatikus lány és szuperül gondját viselte a mi óriás plüssmackó kutyánknak 5 napon keresztül. Folyamatosat tudtuk vele tartani a kapcsolatot, így mi sem aggódtunk, a kutyus pedig nagyon jól érezte magát. Legközelebb is hozzá fogunk fordulni, ha elutazunk. Bátran ajánlom bárkinek.

31. 07. 2019 · Kisállat-szitting

Trattner

Anett egy hétig vigyázott és gondoskodott a saját otthonunkban a két öreg , beteg , illetve problémás kutyánkra. Még a nagyon bizalmatlan 20 éves is megbarátkozott vele :)Távollétünkben kaptunk a kutyákról fotót, és tudtuk tartani a kapcsolatot, ez sokat segített az aggodalmunk leküzdésében. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek !

11. 08. 2019 · Kisállat-szitting

Ganecz

Anett egy nagyon kedves, alkalmazkodó, megbízható lány. Bátran ajánlom akárkinek :) Köszönöm, hogy Te vigyáztál a kutyámra, biztos, hogy legközelebb is megkereslek! ☺️

23. 09. 2019 · Kisállat-szitting

Sára

Anett teljesen korrekt volt, elérhető áron. Szuper segítőkész volt! Maximálisan elégedett vagyok, Dudli jól érezte magàt. Legközelebb is tudom kihez kell forduljak!:))

08. 11. 2019 · Kisállat-szitting

értékelés

Budapest , , , , ,