Kisállat szittelés a belváros szívében.pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Máté

· 6 years experience

Kiskorom óta nem volt olyan év, hogy nem lett volna kutyánk, fél éve fogadtam örökbe én is egy bulldogot, aki mellé szívesen fogadok kisvendégeket. Eddig mini yorki, husky, német vizsla, törpe pinscher, havanese, francia bulldog, golden retriever, welsh terrier, corgi, tacskó és beagle kutyusokkal volt dolgom, mindegyikükkel problémantesan ment a szittelés.Budapest, 1061 Magyarország


Egy francia bulldogom van, ivartalan szuka, nagyon barátságos, többi állattal általában semleges vagy játékos.
Igen


Állatok, amelyeket meg tudok látogatni:

Cicák Kutyák Madarak Rágcsálók Teknősbékák

Állatok, amelyeket el tudok szállásolni:

Kutyák Rágcsálók Teknősbékák


hé-va 10:00-24:00

Értékelések (5)

Dóra

Pontosan jött, a gyerekek nyugiban voltak itthon, kaptunk infót/képet, míg nem voltunk, megbízható srác. :)) Köszi még egyszer!

24. 04. 2019 · Kisállat-szitting

Boglárka

Máté szuperül gondját viselte az elmúlt két hétben a kutyusunknak! Rendszeresen kaptunk infókat és képeket is, és láthatóan Toboz is nagyon jól érezte magát a nyaralása során. Legközelebb is hozzá fordulnánk!

01. 08. 2019 · Kisállat-szitting

Nóra

Gyömbérre vigyázott Máté, sajnos egy kontroll is erre az időszakra esett, így orvoshoz is elvitte, gyógyszereket rendszeresen megkapta a kutyuskám. Minden nap kaptuk a híreket róla, kiváló stressz gyilkos ;) Még egyszer nagyon köszönjük!

06. 08. 2019 · Kisállat-szitting

Annick

We left our doggo Frankie in Máté’s care for a week. He took really good care of him! Máté is very easygoing , really friendly and he sent us daily updates of how it was going with Frankie :) it was really nice to leave Frankie feeling we left him in good hands. I would very much recommend Máté as a dogsitter to anyone!!

08. 08. 2019 · Kisállat-szitting

Kata

Máté nagyon kedves és megbízható, úgy vigyázott Rozikára mitha a sajátja lenne! Hálás vagyok, hogy rátaláltam! Maximális biztonságban tudtam. Legközelebb is biztos hozzá fogom vinni a kutyusom. Ezer hála! :)

16. 09. 2019 · Kisállat-szitting

értékelés

Budapest ,