Szerető és megbízható szitterekSzállás (kutyák, cicák)
Kutyasétáltatás
Kutyanapközi


pet sitteri verificati personal

Leellenőrzött szitterek


Leellenőrizzük a szitterek személyazonosságát, tapasztalatát és telefonos interjúkat készítünk velük. Több, mint 100 értékeléssel rendelkezünk, amelyet a gazdik írtak

m

Kedves és szeretőek


A mi szittereink kedvesek, állatszeretőek és tapasztalattal rendelkeznek. Úgy fognak kis kedvencedre vigyázni, mint a sajátjukra.

m

KETRECEK NÉLKÜL


Otthonias és befogadó szállások - Ketrecek, elszigetelés és korlátozások nélkül. Több figyelem és személyreszabott gondoskodás a kedvencedről.


TV és média megjelenések
Hogyan működik?


rezerva pet sitter sau creaza cerere pet sitting publica

Aktiválás


Aktiváld az egyik bizalmi és biztonsági előfizetésünk és keress kisállat-szittereket

primeste confirmari sau oferte de la petsitter

Kutya/cica szitter keresés


Vedd fel a kapcsolatot a szitterekkel, egyeztess a részletekről és beszélj meg egy találkozót. Ha sikerült megegyezni, vállald el a foglalást

plateste pet sitter-ul

Relaxálj


A kisállat-szitter úgy vigyáz a kedvencedre akár a sajátjára. Sőt, még képeket is küld, illetve mesél a dolgok alakulásáról

Magyarország első számú kisállat szitting platformjapet sitter cluj ofera cazare caini
Zsófi (kutyaszállás Budapest)

Evelin óriási segítségett jelentett nekem. Misi is nagyon jól érezte magát vele, igazán megkedvelte őt. Szívesen fogok hozzá és a DogSurfhöz is fordulni legközelebb is. Köszönöm!
Már több, mint 100 kutyát és macskát gondoztak a DogSurf kisállat-szitterei


ĺme néhány kép a szittingelés idejéről, melyeket a kisállat-szittereink küldtekMiért jobb egy szitter egy jófogás-os hirdetésnél, egy barátnál vagy akár egy kutyapanziónál

Olvasd el miért→

Gyakori kérdésekA kisállatszitter egy tapasztalt, leellenőrzött és megbízható állatbarát, aki háziállatokat szállásol el otthonában, vagy meglátogatja őket a gazdi otthonában, akár kutyát sétáltat.


Leellenőrizzük a személyazonossági igazolványaikat, illetve más olyan irataikat, amelyet a háziállatokról való gondoskodásukban szerzett tapasztalataikat bizonyítják, ezután pedig telefonos interjút készítünk velük. Nem kötelező módon, de leellenőrizhetjük profiljaikat más közösségi oldalakon, de akár az erkölcsi bizonyítványukat is kérhetjük.


Dupa activarea unui abonament de incredere si siguranta vei putea gasi bona astfel:
a) suni sau trimiti mesaj direct bonelor
SAU
b) poti completa o cerere publica care se va trimite la toate bonele din zona, iar cele disponibile iti vor trimite o oferta de pret.


Plătești pentru abonamentul de încredere și siguranță, online cu cardul. Vei plaăti pet sitterul direct, în numerar. Beneficiezi de asemenea de un discount la servicii de sitting, in functie de tipul abonamentului.


Tervezzük a balesetek és vészhelyzetek biztosítását a közeljövőben.


Bizalmi és biztonsági előfizetéseink segítenek nekünk egy fenntartható platform kiépítésében és megkönnyítik a minőségbiztosítási, működési és támogatási tevékenységeket részletek

Kutya/cica szittereknek

Új kisállatszittereket keresünk Debrecenben, Szegeden, Győrben és Pécsett

Szereted az állatokat? Rugalmas a programod és vállalod kisállatokat elszállásolását az otthonodban? Van egy jó hírünk: extra jövedelmet kereshetsz azzal, hogy kisállatokról gondoskodsz és még olyasmit is csinálsz, amit élvezel.