Belvárosi kutyaszittelés két öreg kutyussal.pet sitteri verificati personal


Tímea

· 14 years experience

Abban a szerencsében volt részem kisgyerekkoromtól kezdve, hogy kutyás családban nőttem fel, saját kutyusom nevelésének, iskoláztatásának és gondozásának elsajátítására a szüleim az első pillanattól kezdve kiemelt figyelmet fordítottak. Természetesen felnőtt fejjel is mindenképp szerettem volna saját kedvencet, így amint lehetőségünk nyílt rá, befogadtunk vőlegényemmel két idős, kedves kutyust. Tapasztalataink szerint a két idős hölgy természete nagyon pozitív hatással van a szittelt kutyusokra, ha gazdi nélkül is vannak hagyva napközben, nyugodtan pihengetnek együtt. Kutyusaink és mi magunk is ismerősek lehetünk a Pacsi! című műsorból, ahol örökbefogadóként és gazdiként több epizódban is szerepeltünk. Eddig francia bulldog, csivava, spániel-keverék és pomerániai törpe spicc fajtájú kutyusokat (kanokat, szukákat egyaránt) szállásoltunk el több napig problémamentesen, de nagyobb testű kutya sem jelent akadályt, várjuk vendégségbe őket is!Budapest, Hungary


Egy 11-12 év körüli ivartalanított csivava-keverék szukával és egy 9-10 év körüli ivartalanított németjuhász-keverék szuka kutyussal élünk egy háztartásban, immár harmadik éve, mindketten nyugodt természetű, nyitott, barátságos, mentett idős hölgyek, más kutyusokkal vagy játékosak vagy semlegesek. Illetve egy 3 éves, ivartalan francia bulldog kisfiú él még nálunk, szintén nyugodt természetű, nap közben leginkább alvó, más kutyusokkal sokszor játékos vagy néha semleges.
Yes


Pets I can visit:

Pets I can board:

Dogs Rodents


Hé-Vas 8:00-23:00

Reviews (2)

Balázs

Hurka nevű francia bulldog kiskutyánkra vigyázott egy hétvégét, nagyon kedves volt, megbízható és végig elérhető, máskor is őt választjuk!

08/10/2019 · Pet Sitting

Salman

Pupu nevü mopsz kutyàmra vigyàztak a pàrjàval együtt! Megvagyok vele elégedve!, kedvesek , aranyosak , intelligensek mind a ketten! S a kutyàjuk is:-) egyeztetünk még időpontot nem felejtettelek el titeket !

18/07/2020 · Pet Sitting

Review

Budapest ,