Belvárosi kutyaszittelés két öreg kutyussal.pet sitteri verificati personal


Tímea

· 14 years experience

Abban a szerencsében volt részem kisgyerekkoromtól kezdve, hogy kutyás családban nőttem fel, saját kutyusom nevelésének, iskoláztatásának és gondozásának elsajátítására a szüleim az első pillanattól kezdve kiemelt figyelmet fordítottak. Természetesen felnőtt fejjel is mindenképp szerettem volna saját kedvencet, így amint lehetőségünk nyílt rá, befogadtunk vőlegényemmel két idős, kedves kutyust. Tapasztalataink szerint a két idős hölgy természete nagyon pozitív hatással van a szittelt kutyusokra, ha gazdi nélkül is vannak hagyva napközben, nyugodtan pihengetnek együtt. Kutyusaink és mi magunk is ismerősek lehetünk a Pacsi! című műsorból, ahol örökbefogadóként és gazdiként több epizódban is szerepeltünk. Eddig francia bulldog, csivava és pomerániai törpe spicc fajtájú kutyusokat (kanokat, szukákat egyaránt) szállásoltunk el több napig problémamentesen, de nagyobb testű kutya sem jelent akadályt, várjuk vendégségbe őket is!Budapest, Magyarország


Egy 11-12 év körüli ivartalanított csivava-keverék szukával és egy 9-10 év körüli ivartalanított németjuhász-keverék szuka kutyussal élünk egy háztartásban, immár harmadik éve, mindketten nyugodt természetű, nyitott, barátságos, mentett idős hölgyek, más kutyusokkal vagy játékosak vagy semlegesek.
Yes


Pets I can visit:

Pets I can board:

Dogs Rodents


Hé-Vas 8:00-23:00

Reviews (1)

Balázs

Hurka nevű francia bulldog kiskutyánkra vigyázott egy hétvégét, nagyon kedves volt, megbízható és végig elérhető, máskor is őt választjuk!

08/10/2019 · Pet Sitting

Review

Budapest ,