Nagyon szeretem az állatokkal való foglalatoskodást, így számomra ez abszolút hobbi :) Egyetemi szinten tanultam etológiát, melynek köszönhetően, kiválóan értelmezem a kutyák kommunikációját, valamint állatorvos férjem mellett folyamatosan sajátítom el az állatorvoslás tudományának kisebb-nagyobb fortélyait.


pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Dr.

· 16 years experience

Budaörsön élő, fiatal lány vagyok. Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai karán tanulok mesterszakon gyerekpszichológiát és gyereknevelést (esti tagozaton), s megélhetésem kiegészítéseként olyan állást szeretnék, mely rugalmas időbeosztást s állatokkal való tevékenykedést ígér. Van egy másfél éves szuka német vizslám, akit az Etyeki Menhelyen keresztül fogadtunk örökbe a férjemmel, illetve egy öt éves kan cocker spánielem, akit szintén menhelyről hoztam el, ám ő a párommal való összeköltözésem alkalmával a szüleimnél maradt, ugyanis ők nem bírtak volna megválni tőle :) Mivel a férjem állatorvos, rendszeresen vigyázunk ideiglenesen kidobott kutyusokra, akiket a rendelőbe adtak le, s segítünk nekik új gazdit találni. Emellett menhelyi ebekre is szoktunk vigyázni, valamint rokonok/ismerősök kutyusait is sétáltatom és gondozom alkalomadtán.Budaörs, Magyarország


Van egy német vizsla kislányunk (Mandula), aki a párommal és velem él Budaörsön egy kertes házban. Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott kiskutya, ezért sem szokott gondot okozni, amikor ideiglenes gazdikként nálunk "száll meg" néhány napig egy-egy kutyus.A másik kutyusom egy cocker spániel kisfiú (Zuzmó), aki szüleimmel él Budapest XII. kerületében. Ő kicsit félős és bizalmatlan az emberekkel.Volt egy kaméleonom, akit a férjem hozott haza, miután tavaly novemberben besétált hozzájuk az állatorvosi rendelőbe. Egy évig élt velünk, aztán sajnos a kora miatt meghalt.Ezenkívül van három ékszerteknősöm, egy 14 és kettő 12 esztendős.
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Dogs Turtles


Reviews (0)

There is no review yet.

Review

Budaörs , , , ,