Ha keresel valakit, aki körültekintő és óvatos továbbá beszél kutyául akkor hívj bátran!pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Fekete


Kedves gazdik! Dalma a nevem és jelenleg tanuló vagyok az egyetemen és akad némi szabad időm is amit szeretek állatok társaságában eltölteni. Amióta az eszemet tudom van kutyusom!Jelenleg 3 kutyám van a többi állatkám mellett.Rengeteg tapasztalatom van már,persze ezt nem azt jelenti hogy nem érhet meglepetés.Volt szerencsém találkozni számtalan fajtával,olyanokkal is amik kicsit nehezen kezelhetőek.Két kutyusunk törzskönyvel is rendelkezik ezért néha részt veszünk kutya kiállításokon ahol az én kutyusaim mellett néha mások kutyáit is fel szoktam vezetni ha megkérnek rá.Emiatt sok fajtával találkoztam.Ha valakinek igény van rá szívesen vállalok ilyen fajta felkészítést is ez persze csak egy kis plusz.Szeretném leszögezni ,hogy ez évi pár alkalmat jelent és nem járnék velük ha nem élveznék.Véleményem szerint nincs rossz kutya csak idő kell hozzá :) Mivel családi házban élek és a kutyáim jól szocializáltak úgy gondoltam jelentkezem az oldalra hátha tudok valakinek ezzel egy picit segíteni!Első sorban olyan kutyusokat tudok vendégül látni akik kisebb vagy közepes testűek és kompatibilisek cicákkal mivel 2 cicám is van.Ha sétáltatásról lenne szó akkor lényegtelen a kutya mérete vagy fajtája meg fogok birkózni a feladattal hiszen az én kutyáimat is van hogy egyedül sétáltatom.Hétvégente a Mecseken szoktam sétáltatni őket ami jó nagy kiadós sétát jelent és mondanom sem kell imádják! Bátran fordulj hozzám :) Bármilyen kérdés merülne fel nyugodtan keress meg! A drótos német vizslától kezdve a yorkshire terrier-el bezárólag minden fajtához volt szerencsém. Pár éve az egyik kutyámmal elvégeztem egy vizsla vezetői tanfolyamot is :) Volt hogy egy kedves ismerős ránk bízott két spánielt így volt hogy egyszerre 5 kutyával sétáltam helyenként össze akadtak a pórázok de ez volt a legnagyobb probléma a séta során. Kóbor kutyák miatt volt hogy szorult helyzetbe kerültem de megőriztem a hideg véremet és minden alkalommal sikerült elkerülnöm a verekedést! Kedves Gazdik! Mivel családi házban élek ezért van lehetőség arra hogy egyszerre akár 2 kis testű kutyát is fogadjak. A kert 1400 négyzetméter és tartozik a házhoz egy fedett terasz is.Amit tudok nyújtani az akár péntektől vasárnapig tehát akár egy egész hétvégére is el tudok vállalni kutyust előre egyeztetett időpontban. Hétvégente az erdőben szoktunk sétálni amit a saját kutyáim is nagyon kedvelnek.Biztos felmerül bennetek a kérdés három kutya mellé hogy tudok fogadni idegen kutyákat? A kérdés egyszerű mivel sok időt töltök a kutyáimmal és kívül belül ismerem őket ezért bátran ki merem jelenteni hogy jól neveltek és szeretik a kutyatársaikat. Kérem olyan gazdik jelentkezzenek akiknek a kutyája cica kompatibilis mert él velem két cicalány is. Ha bármilyen egyéb kérdés felmerülne bátran keress meg amint tudok válaszolok. Köszönettel,DalmaPécs, Magyarország


Jelenleg 3 kutyusom van.A legidősebb Artúr ő egy 12 éves golden retrivel kutyus nagyon barátságos és imádja a tennis labdákat és ha fésűt lát már a hátán fekszik és várja a fésülgetést.Oda van a kis testű kutyusokért és a cicákért meg bármilyen állatért ami pici és szőrös és meg lehet puszilgatni.A másik kutyusom egy 10 éves border collie Pedro aki egyszerűen imádni való teremtés.Eleinte nehezen barátkozik és kicsit féltékeny de sosem volt agresszív egy kutyával sem inkább kerüli a konfliktust.Valamiért nagyon oda van az agarakért még annak ellenére is hogy egyszer egy hölgyemény picit megcsipkedte hogy elég lesz a puszikból.A harmadik kutyám egy igazi egzotikum nem is vagyok benne biztos hogy hallott már róla bárki is aki ezt olvassa ő egy nagy münsterlandi vizsla egyenesen Prága mellől.Szegényt mindenki angol szetternek nézi pedig számtalan különbség van a két fajta között.Ő úgy tud bújni mint egy cica nagyon kedves és türelmes kutya.Rettentően okos és találékony és imádja a finom falatokat persze csak módjával kap mert nem egészséges a túlsúly náluk sem. Mind a hármat másért szeretem de ugyan úgy.Ők nem csak a kutyáim néha ők jelentik nekem a nap végén az egyetlen boldogságot és örömöt! Nem állná meg a helyét az az állítás hogy nem tudnék kutya nélkül élni már de az viszont igen hogy nem akarok!Így bárhová is visz az utam állataim mindig lesznek!Igen természetesen nem csak a kutyákért vagyok oda hanem a cicákért is. Van két nőstény cicám akiket szintén imádok! Valamint egy degum is Pille :)
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs


Reviews (1)

Dr.

Dalmát csak ajánlani tudom minden pécsi kutyatulajdonosnak. Megbízható, kedves lány, ért a kutya nyelvén, távollétünkben minden a legnagyobb rendben volt, pontosan a megbeszéltek szerint ment. A legfontosabb, hogy egy vidám kutyát kaptunk vissza a nyaralás végén. Ha legközelebb elutazunk, egész biztosan újra őt fogom megkérni.

09/09/2018 · Pet Sitting

Review

Pécs , , , , ,